top of page

belgian doodles

THE AUSTRALIAN LABRADOODLE

TOEKOMSTIGE NESTJES

Wij hebben gemiddeld één nestje per jaar of per anderhalf jaar. Wij leggen geen wachtlijsten aan omdat de ervaring ons leert dat dit bij de wachtende kandidaat-baasjes verwachtingen schept die we niet altijd kunnen inlossen.
Wanneer een teefje gedekt is en haar dracht bevestigd blijkt, wordt het nieuws over het verwachtte nestje hier op de website aangekondigd. Vanaf dat ogenblijk kan er ingeschreven worden voor het nestje en organiseren wij ook bezoekjes bij ons thuis waarbij er kennis gemaakt kan worden met de moeder van de pupjes.

 

DE RECENTE DEKKING VAN CHARLIE IS JAMMER GENOEG MISLUKT. BIJGEVOLG VERWACHTEN WIJ KOMEND VOORJAAR GEEN PUPJES. BIJ EEN VOLGENDE LOOPSHEID VAN CHARLIE HOPEN WE MEER GELUK TE HEBBEN.
 

waar vind ik een goede fokker?

Deze vraag wordt me wel eens  vaker gesteld en het antwoord hierop kan ik enkel vanuit m'n eigen ervaring en gevoel geven. Voor mij is het ondenkbaar dat je een hond in een winkel koopt. Een hond is geen consumptiemiddel en als jouw pup dan toch een paar weken lang zo beschouwd en behandeld is geweest, bedenk dan dat zijn ouders deze behandeling hun hele leven lang krijgen. Als puppykoper heb je dus zelf een enorme verantwoordelijkheid in het levensgeluk van menige fokhond. 
Honden fokken is geen productieproces maar een liefdevolle en respectvolle uitwisseling tussen mens en dier.
Ga op bezoek bij fokkers, durf vragen te stellen, kijk hoe de honden leven, niet alleen de pups maar ook de ouderdieren. Koop je pup bij iemand wiens ogen stralen wannneer hij het over z'n honden heeft.

 

Kleintjes van Mina
Kleintjes van Molly
Kleintjes van Banjo en Noun
bottom of page